Wij schilderen mee!

 

We zijn ontzettend blij met de Scholen, Verenigingen en Zorginstellingen die meeschilderen. Stuk voor stuk het vermelden waard.

We willen ze dan ook graag hieronder vermelden.

 

Scholen:

OBS Buitenvree schildert mee met een heleboel groepen. Bedankt Meesters en Juffen, zet hem op!

 

Dr. Picardtschool doet mee, met maar liefst ALLE groepen! Super dat jullie meedoen. Meesters, Juffen en Leerlingen, maak er iets moois van.

 

Pantarheischool bedankt voor jullie spontane en enthousiaste aanmelding. Ook van jullie school mogen ALLE kinderen meedoen. Ontzettend tof!

                                                                                

Willibrordusschool gaat met maar liefst 12 groepen meewerken aan het record! 5 kleutergroepen en alle 7 bovenbouw groepen. Samen halen we dit record!

brede school SOM hoorde van de recordpoging en is superenthousiast om mee te schilderen. We zijn erg benieuwd naar hun kunstwerken.

 

Paul Krugerschool in Coevorden raakt ook geinspireerd door het schilderen. De school gaat met ruim 200 kids deelnemen aan Het Langste Schilderij Van Nederland. Super dat jullie meedoen. Jongens en meiden laat je zien!

 

De Nieuwe Veste schildert mee met maar liefst 500 helpende handen! Ontzettend bedankt voor jullie enthousiasme.

 


Peuterspeelzalen Gemeente Coevorden:

 

Stichting Peuterspeelzalen Gemeente Coevorden is zo enthousiast, dat alle groepen in de hele gemeente gaan schilderen! Maar liefst 9 locaties hebben ontzettend veel zin om het record te verbreken. Ontzettend bedankt jongens en meisjes, met jullie hulp gaat het vast lukken :=)

 

   

 

Kinderopvang:

Kinderdagverblijf het Ganzennest hoorde van het record en heeft zich spontaan aangemeld. Dat vinden we supertof en zeker het vermelden waard!

 

   

 

Sportclubs:

Voetbalvereniging Germanicus doet ook mee! De activiteitencommissie vond dit een leuk initiatief. Daar wilden ze graag aan meedoen. Scoren met schilderen :-)

                                                                                                                

Voetbalvereniging CSVC gaat meeschilderen tijdens haar kampeerweekend. maar liefst 5 teams laten van zich horen!

 

 

Woon / Zorginstelling:

De Nije Stee in Coevorden, onderdeel van de Trans, heeft spontaan aangeboden om enkele meters van het schilderij te schilderen. Supertof! Wij zijn erg benieuwd naar jullie kunstwerken(en).

                                                                                    

Woonvoorziening De Steege, onderdeel van Promens Care heeft gevraagd of zij ook mee mogen schilderen aan Het Langste Schilderij Van Nederland. Natuurlijk mag dat. Ontzettend bedankt voor jullie aanmelding :-)

 

De schilderclub van Woon en Zorgcentrum De Voorde in Coevorden gaat een aantal meters meeschilderen voor het record.

Deze recordpoging is écht voor iedereen!

Bij Woon en Zorgcentrum De Schutse gonsde het al een tijdje. Ze hadden al gehoord van een geheim project, maar nu het definitief door kan gaan, is ook de schilderclub van deze instelling erg enthousiast om aan de lsag te gaan.

 

Wil je je school, sportclub, vereniging of vriendengroep aanmelden om te schilderen? Stuur ons dan een mailtje en we zorgen dat je zo snel mogelijk de benodigde spullen krijgt aangeleverd.

Staat je naam of logo hier nog niet bij meld je dan aan om mee te doen en mail dan het logo naar: info@bsvdeballast.nl en wij plaatsen het zo snel mogelijk op deze pagina.