Sponsoren

 

Het nieuw Nederlands Record: Het Langste Schilderij Van Nederland, kon niet worden gemaakt zonder de hulp van onze sponsoren. Wij zijn dan ook erg blij met de sponsors die zich vanaf het eerste uur hebben gemeld.

 

Hoofdsponsors

Colors@Home is een woonwinkel te Coevorden waar U terecht kunt met al uw vragen en wensen op het gebied van wonen. Tevens staan onze medewerkers voor u klaar voor het geven van advies, in de winkel of bij u thuis. We hebben een ruime keuze aan verf, wandbekleding, vloerbedekking en raamdecoratie.

Bent u op zoek naar een schildersbedrijf, dat kwaliteit levert voor een eerlijke prijs? Een professionele organisatie waar vakmanschap centraal staat? Een onderneming waarmee u heldere afspraken kunt maken, die altijd nagekomen worden? Dan is Sanders Schilders Coevorden u graag van dienst.

Univé is één van de grootste verzekeraars van Nederland. Univé is een
coöperatieve vereniging die zonder winstoogmerk werkt, dus haar klanten zijn tevens haar leden. Die leden-verzekerden staan dan ook centraal, niet het streven naar winst. Uitgangspunt is dat u als lid positieve resultaten terug ziet in de vorm van winstuitkeringen, premiekortingen en verbeterde producten en diensten. Zo plukt ú de vruchten van Univé!

Kroon B.V. is technisch groothandel in machines, gereedschap en bouwmaterialen. Kroon heeft maar liefst 8 vestigingen, waaronder 1 in Coevorden. Kroon B.V. heeft alles in huis voor de professionele klusser én de vakman.

Zowel bewoners binnen de regio, als daarbuiten, komen naar Coevorden voor een gezellig dagje uit. De Coevorder Handelsvereniging organiseert een groot scala aan activiteiten om de aantrekkingskracht van Coevorden te behouden en te versterken. Daarnaast behartigt de Handelsvereniging de belangen van de Coevorder middenstand

Sinds maart 1971 is de naam Kardol al verbonden aan een boekwinkel in Coevorden. Ging het in eerste instantie nog om 40m2 in de Bentheimerstraat, tegenwoordig staat Boek- en kantoorvakhandel Kardol gelijk aan een winkel van meer dan 500m2!


Uw bedrijfslogo (deze dient u als sponsor zelf aan te leveren) komt op het sponsorbord en wordt duidelijk zichtbaar op onze websites weergegeven. We vermelden de naam, website en logo van uw bedrijf uiteraard waar het maar kan. Deze zal zichtbaar blijven tot 1 jaar na de recordpoging. Uw naam en bedrijfsnaam zal meerdere malen door ons gebruikt worden op en via het socialmedia Twitter en Facebook. Dit gebeurt met ons eigen privé twitter accounts. Wij hebben samen meer dan 3000 volgers/vrienden.

We hopen op veel respons. Samen zetten we Coevorden op de kaart!

Staat uw logo hier nog niet bij, mail dan het logo naar: info@bsvdeballast.nl wij plaatsen het zo snel mogelijk op deze pagina.