Sponsors gezocht

Jullie hulp is hard nodig.

Jullie kunnen ons nog steeds helpen om er een leuk, gezellig maar ook succesvol Nieuw Nederlands Record van te maken. Wij geven onze sponsors er natuurlijk ook iets voor terug. We hebben verschillende (media)kanalen en hebben er dan ook geen problemen mee om reclame / promotie te maken via onze website, Twitter en Facebook. Dit doen wij dan in de trant van een reclame filmpje, een review schrijven, foto's etc... Niets is voor ons dan ook te gek.

Natuurlijk komt er verder ook een vermelding (Logo en link) van uw bedrijf op onze pagina's te staan.

 

Wat zoeken wij nog, of wat hebben wij eventueel nog nodig?

Niets is voor deze Recordpoging te gek om aan te bieden. Denk bijvoorbeeld aan Kwasten, verf, versnapering voor de deelnemers, een bijdrage in Muzikale ondersteuning, bijdrage voor de onthullings middag op De Markt, Balonnen, Stadsomroeper, etc. Natuurlijk is een financiële bijdrage ook erg welkom om de middag van onthulling feestelijk aan te kleden en een ieder iets aan te kunnen bieden.
 

Iedere sponsor mag en kan natuurlijk ook zelf iets ludieks bedenken. Wij staan voor alles open.
 

Uw bedrijfslogo (deze dient u als sponsor zelf aan te leveren) komt op het sponsorbord en wordt duidelijk zichtbaar op onze websites weergegeven. We vermelden de naam, website en logo van uw bedrijf uiteraard waar het maar kan. Deze zal zichtbaar blijven tot 1 jaar na de recordpoging. Uw naam en bedrijfsnaam zal meerdere malen door ons gebruikt worden op en via het socialmedia Twitter en Facebook. Dit gebeurt met ons eigen privé twitter accounts. Wij hebben samen meer dan 3000 volgers/vrienden.
 

We hopen op veel respons. Samen zetten we Coevorden op de kaart!

U kunt uw reacties sturen naar: info@bsvdeballast.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Via mail, twitter, facebook en onze website houden we jullie op de hoogte van het record.